MENU (C)

SEBO x EBRU - CHIKITA 「Songtext」

「Songtext」
SEBO x EBRU - CHIKITA

#chipshop #lyrics #sanderlei #TikTok #REMIX


SEBO x EBRU - CHIKITA 「Songtext」

「Songtext」
SEBO x EBRU - CHIKITA

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa (3x) Mirë! Unë-o-o-o-o-mirë! I-o-o-o, e kam atë
Nëse kam-o-o-o-o mendime për falsifikime
Unë e njoh atë, unë e njoh atë
Nëse kam ndonjë dyshim e. Pastaj e mbyll pasi nuk ishte por

[Refren]
Kjo eshte e gjitha
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p (Pa-ah)


Kjo eshte e gjitha
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p (Pa-ah-po)

[Vargu]
Dhe ju kërkoni shumë, madje sinqerisht, po
Më dhatë të vdekur me vëllanë tuaj, po-eah
Unë nuk dënoj për rrugën, ah-po
Që e keni marrë tashmë
Dhe nuk kam kohë të jem një djalë lodër
Si të duash - uh
Por nuk je ti
Nuk do të jem kurrë, kurrë vogëlushe, për dy monedha


Ato nuk do të bëjnë kurrë për mua, jo
Unë nuk shes, oh-oh, kohë
Nuk do ta kem mbrapsht, nuk do ta kem kurre, vella
(Mirë)

[Para-kori]
Unë-o-o-o-o-në rregull
I-o-o-o, e kam atë
Nëse kam-o-o-o-o mendime për falsifikime
Unë e njoh atë, unë e njoh atë
Nëse kam ndonjë dyshim e
Pastaj e mbyll pasi nuk ishte por
Ju gjithashtu mund të pëlqeni
! ly


Thasup
Mar + e
Thasup
Blun7 në Swishland
Thasup
[Refren]
Kjo eshte e gjitha
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p (Pa-ah)
Kjo eshte e gjitha
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p-pa
Okkappa-pa-p-pa-p-pa-p (Pa-ah-po)SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA

SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITA
SEBO x EBRU - CHIKITA, SEBO x EBRU - CHIKITAYouTube - TOP 50

#sanderlei